Himlen

Du är livet kört, jag sitter här och rycker och gråter. *** ** ***** ** *** **!

You have been rick rolled!

Vaknade brevid en underbar emma idag. efter en mindre rolig natt. Vid 2 så gick jag upp mot min fader och snackade lite och så visade jag honom lite filmer på Guitar Hero World Tour! Såg ut som om han blev sugen på att spela trummor. Gick sedan till robert som hade en massa nya spel som vi spelade! Left 4 Dead och Unreal Tournament (tror det stavas så), satt även och skrattade åt en massa roliga klipp på youtube. Och nu är jag hemma hos tina och krigarn igen. ska nog spela lite cs nu och lyssna på Muse. Sôv gôtt!

Ville bara säga

Att allting är åt helvete

23.48

God natt. Har fått tillabaka självmordskännslorna igen. så fruktansvärt jobbigt, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Vill bara sätta mig i ett hörn och skjuta mig i huvudet. Förövrigt har det varit en mysig och rolig dag med Emma. Vaknade upp hos henne. alltid leka mysigt. och sedan bar det iväg till banken där det skulle betalas 500 kr till sj men då kostade det 50 kr extra så jag, Hannes och Rebecca gick till Hannes mammas jobb så hon fick göra det via internet. mycket smidiagre. Efter det så gick jag och hannes hem till honom och chillade, dunkade huvudet i trätaket, fick gråten i halsen. Hannes gapskrattade och undrade va fan jag höll på med och så så svarade jag "aaaj jag lyckade slå i huvudet i taket" han garvade ännu mera och undrade om jag var dumi huvudet. Jag sa åt honom att han skulle testa att göra det själv och minsann så gjorde Hannes det. Han föll ihop som en klump på golvet och kved. sen så flötade jag i ostbågar. natti

Stay Human

Detta är hemskt, när jag och emma var i skövde igår och så skulle vi käka på Euro baguette så var ju det nerbrunnet! Emma blev helt förstörd. Iallafall så när vi var framme så var meningen att jag skulle kolla på ett par glasögon men jag hittade ett par skor istället. Sedan så bar vi oss iväg för att köpa baguette, kebabsås och cola på willys. Det var gott. Nu ska jag till staden och leta praktik. och sen vara med hannes Hade!

19.23

Gick till Isi som sagt och satte mig där med min far och Tina och någon annan tjej. Vi pratade minst i 2 timmar, sä jävla jobbigt. Dom skulle kolla om jag kunde få börja praktisera på Paprika på tisdag, onsdag, och torsdagar. Bättre än att sitta hemma hela dagarna för det suger verkligen. Låter konstigt men jag vill verkligen gå i skolan nu. Ångrar att jag hoppade av media. Från det ena till det andra så fick jag dom två efterlängtade klockorna! 2 st silvriga Cheapo klockor som talar! De ni. Så jag drog till emma efter en stor och god semla hos min farmor med far. Hon är så fin min emma.

Suget

Godmorgon! Jag gick upp precis och kände hur röksugen jag är, måste ha lite nikotin i mig idag. Och inte nog med det så ska jag upp till Isi Awes på gymnasiet och oc h snacka om min skolgång. jag pallar inte skolan mer asså. USCH! ha en bra dag.

00.19




RSS 2.0