2 live crew - Horny

Litet xbox lan hemma hos roberto!

RIDE ME LIKE A PONY!

Är mycket sugen på peace & love nu! Ska prata med hannes imorgon så att vi kan kirra dom! kom hem från aborrning för ett tag sen där jag, filip och hampus gymade.

"Det ligger massa mögel i burken"

"Va? Nej, det är bomull"

2 timmars gym och en jävligt rolig dusch stund.

Skulle kunna svepa en barre nu.

Hampus är den enda som har svalt Filips sperma frivilligt också!;)

It's goin' down down

Gårdagen sög verkligen! var i göteborg med filip och varken jag eller filip hittade vad vi ville ha. Men jag lyckades köpa en ny mobil iallfall. När vi kom till stationen för att åka hem så gick det inte ett enda tåg till falköping förens om 2 timmar. när vi kom hem så skulle vi ha tittat på melodifestivalen med lou och julia men det blev inte så, utan jag och filip gick till donken och chillade hemma hos mig. vaknade idag och kände hur gött det var att inte vara bakfull. Filip drog te gymmet och sen gick jag hem till honom. Vi gjorde la inget mer än att sitta vid hans dator. god natt!



"Ta av dig kläderna och sätt dig på den"
-Cfgbgnj

Väggar av betong

Vet inte riktigt vart jag ska börja men får la börja med att jag satt hemma hos emma där jag fick reda på att polisen skulle komma och "prata med mig" för jag hade fåt ett utbrott. Dom kom hem till emma och vi började prata och det drog sig hela tiden mer åt att jag skulle få åka med dom, dom sa att jag skulle få åka med dom till akuten till kss. Vi kom dit och dom skulle kalla på två speciella läkare. dom kom och efter någon timme så var jag tvungen att få sova på sjukhuset. Jag kom dit och fick inte ett så kul bemötande, utan det kom en kille fram till mig och frågade om jag hade mobil och så på mig för om jag hade det så var han tvungen att ta hand om dom. Fick en insomnings tablett som jag inte somnade av. Vaknade upp på morgonen där det står två stycken som har hand om psykboendet. fick åter igen en tablett och dom bad mig att gå upp. Jag låg kvar. Min mamma och pappa kom in i rummet och jag som inte var allt för glad bad dom att fara åt helvete. efter ett tag så satte vi oss i ett rum, jag, pappa, mamma, lennart, maria, två stycken doktorer, och två andra som har hand om boendet. efter 30 minuter så fick jag nog av vad dom sa så jag gick ut och drog igen dörren så att larmet gick i huset. securitas kom och frågade lennart som kom efter mig direkt och frågade om läget var under kontroll. jag satt ihop med lennart och "grät" kan inte kalla det att gråta utan att .. a jag vet inte vad. Sen kom det en doktor och gav mig ytterligare 2 stycken tabletter. jag gick in i rummet och då var det bara jag, mamma, pappa, lennart och marie från socialen. vet inte hur jag ska förklara det men den fruktansvärda kännslan av att få bli lämnad där var så enorm att jag darrade, grät, och tillslut var jag så desperat så jag började bita hål i min handlet för att ta livet av mig. allt blev bara värre och värre och till slut så visste jag inte vart jag skulle ta vägen. jag undrar om ni har haft någon sån kännsla. och efter en sjukt lång tid så kom en kille som hette tommy som sa att jag inte kan bo där eftersom jag skulle göra som jag berättade+att jag vägrade att bo där. jag fick besked om att jag fick bo hos min pappa som jag verkligen hade bönat och bett. det blev som om hela mitt liv böjade om på nytt när jag fick reda på det. har nog aldrig blivit så glad. Det var den värsta födelsedagen jag någonsin haft.

Cunt

En så fruktansvärt seg dag.

RSS 2.0