09.10



Yao! Somnade kl 3 inatt, ja så ni får lista ut hur trött jag är nu. Men men vad ska man göra när man inte kan somna.


Gårdagen

Jag försov mig till min mattelektion så jag vaknade istället kl 11 och var fit for fight, men kom inte ut förens rund 6 tiden.
Tackar Robert för det, ne men han hade sina skäl. Yur damn phynny man:D
När jag väl kom till bobban så drog vi ner till hannes och på vägen så träffade vi på Siljebäck och Antonia, satt och tjötade lite tills jag fick ryckningar i benen och var tvungen att gå vidare. När vi väl komm ner till Hannes så sitter det 3 lömska så pojkar på hans utemöbler, vilka bestog av Joel, Fredrik och fiddes polare vars namn jag inte kan. Hannes hade dragit på fest istället. Sanne ringde joel och sa att dom hade picknick så vi drog upp till mössebergsparken, och där satt det 4 tjejer som såg väldigt förvirrade ut över att vi kom. joel hade nämligen åkt och hämtat sanne och dom hade inte sagt till dom att vi kom (tummen upp). Jag och robert och fidde roade oss med att försöka fånga änder, som gick sådär. Vi gick till festen som hannes hade dragit till efter mycket gnäll om att det var långt dit. När vi kommer till dit så kommer det bara ut gråtande tjejer.
Ingen fattade någonting, men sedan fick vi förklaringen, tänker dock inte berätta vad som hade hänt. Allt spårade ut som vanligt och tillslut så drog jag och robert oss hemåt.     Trevlig kväll... NOT!

Nu ska jag lira lite guitar hero och äta glass! laaaater dudes.

Back on track

Shenare! nu ska jag försöka hålla mig uppdaterad så mycket som jag bara pallar. Har inte haft allt för hård lust till det de senaste, men nu så. köss!

No use

det känns ganska meningslöst att prata och så när man vet att det aldrig kommer att hända något mer. falskare går det nog faimej inte att bli.

RSS 2.0