51364317


Distortion sleep

Åkte till skövde idag för att köpa ett par brallz men hittade både brallz och en tisha! mycke lyckat. Och nu sitter jag och lyssnar på Soilwork och spelar assassins creed!

Join me in death

God natt eller vad säger man? Sitter och lyssnar på The 69 eyes - Lost boys och försöker få igång mitt xbox så jag kan kolla på film i det. Dagen har varit mycket bra måste jag säga för på dagen när jag gick till skolan för att låna en bok och när jag väl kom in i biblioteket så kände jag mig utmobbad av alla nördar som satt där inne och tittade på mig, obehagligt. Kände mig även väldigt skolig vilket inte gör migså värst bekväm. Men iallafall så träffade jag emma H och emma C när jag skulle gå ifrån skolan som gjorde mig mycket glad och som pricken över i:t så frågade hon mig om jag ville hänga med till tandläkaren när hon skulle dra ut en tand, vilket jag gjorde. Efter det så åkte vi buss till staden och dog en fika. Följde henne hem och så kom krigarn och hämtade mig. Gick sedan till bion i stan för att se Sagan Om Despereaux med robert, robin, måns, chrille, karlbom, danne, och greven. Fan va rolig den filmen var. Och nu sitter jag här ensam och trött. Sôv gôtt!

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

jag önskar att det gick men blir ju bara värre och värre. jag skulle aldrig tagit dom drogerna, vill inte mista dig. du är det mest värdefulla jag har.

RSS 2.0